Eerste Kamerleden actief op DemocratiefestivalDiverse Eerste Kamerleden hebben vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus op Waal-eiland Veur-Lent bij Nijmegen deelgenomen aan het eerste landelijke Democratiefestival, georganiseerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en de Vereniging Nederlandse Gemeenten.

Eerste Kamerleden actief op Democratiefestival
Grotere versie foto

Zo namen de senatoren Esther-Mirjam Sent (PvdA), Niko Koffeman (PvdD) en Tiny Kox (SP) vrijdagmiddag deel aan het Grote Gelddebat. Zij gingen hierin met elkaar en met het publiek in debat. Senator Boris Dittrich (D66) nam vrijdag deel aan het Migratiedebat. Zaterdag debatteerde senator Lennart van der Linden (FVD) met publiek en politici in het Grote Polarisatiedebat.

De Griffier van de Eerste Kamer, Remco Nehmelman, en persvoorlichter Gert Riphagen gaven vrijdagmiddag een presentatie over beeldvorming over de Eerste Kamer en gingen hierover ook met publiek in gesprek.


Deel dit item:
Begin van een dialoog venster. Het bevat 11 afbeeldingen. Gebruik de pijltoetsen om te navigeren. Escape sluit dit venster.
Eerste Kamerleden actief op Democratiefestival
Afbeelding 1 - Eerste Kamerleden actief op Democratiefestival