35.510

Parlementaire ondervraging kinderopvangtoeslagDit dossier bevat officiële parlementaire publicaties inzake de parlementaire ondervraging kinderopvangtoeslag.


Stand van zaken

Op 11 mei 2021 is naar aanleiding van een voorstel van het lid Recourt (PvdA) de werkgroep zelfevaluatie naar aanleiding van het rapport "Ongekend onrecht" van de Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag ingesteld. Deze werkgroep bestaat uit de leden: Recourt (PvdA), De Boer (GroenLinks), Sent (PvdA), Geerdink (VVD), Van Kesteren (CDA) Karimi (GroenLinks), Otten (Fractie-Otten).

Wanneer het rapport van de Werkgroep zelfevaluatie naar aanleiding van het rapport "Ongekend onrecht" wordt besproken in de commissies J&V, SZW en FIN - het rapport van de Rechtspraak "Recht vinden bij de rechtbank. Lessen uit kinderopvangtoeslagzaken" en de voorlichting van de Afdeling advisering van de Raad van State inzake versterking van de kwaliteit van de rechtsbescherming van de individuele burger (EK 35.300 VI, BD) bij de bespreking betrokken worden.


Kerngegevens

begonnen

1 juli 2020

titel

Parlementaire ondervraging kinderopvangtoeslag

schriftelijke voorbereiding


Documenten

Bladeren:
[1-50] [51-100] [101-108] documenten
Bladeren:
[1-50] [51-100] [101-108] documenten