Baltische onderscheiding voor senator PostemaSenator André Postema (PvdA) heeft van het regionale parlementaire samenwerkingsverband van de drie Baltische landen Estland, Letland en Litouwen - The Baltic Assembly - een onderscheiding ontvangen voor zijn actieve bijdrage aan het stimuleren van regionale samenwerking in Europa. Postema ontving de medaille in de Litouwse hoofdstad Vilnius op een bijeenkomst van de Baltic Assembly.

Baltische onderscheiding voor senator Postema
Grotere versie foto

Als Voorzitter van de Benelux Parlementaire Assemblee - het samenwerkingsverband van parlementariërs uit België, Nederland en Luxemburg - heeft Postema zich onder meer sterk gemaakt voor intensieve samenwerking en uitwisseling van deze regionale samenwerkingsverbanden binnen Europa.

Postema is sinds 1 januari 2017 voor twee jaar Voorzitter van de Benelux Interparlementaire Assemblee. Het Voorzitterschap rouleert tussen parlementariërs van de drie betrokken landen.


Deel dit item:
Begin van een dialoog venster. Het bevat 3 afbeeldingen. Gebruik de pijltoetsen om te navigeren. Escape sluit dit venster.
Baltische onderscheiding voor senator Postema
Afbeelding 1 - Baltische onderscheiding voor senator Postema