T02870

Toezegging De Kamer een brief sturen met een overzicht van alle toezeggingen die zijn gedaan tijdens het plenaire debat over de Invoeringswet Omgevingswet (34.986)



De minister voor Milieu en Wonen zegt de Kamer, naar aanleiding van een vraag van het lid Baay-Timmerman (50PLUS), toe de Kamer een brief te sturen met een overzicht van alle toezeggingen die door haar zijn gedaan tijdens het plenaire debat over het wetsvoorstel Invoeringswet Omgevingswet.


Kerngegevens

Nummer T02870
Status voldaan
Datum toezegging 28 januari 2020
Deadline 1 februari 2020
Voormalige Verantwoordelijke(n) Minister voor Milieu en Wonen
Huidige Verantwoordelijke(n) Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Kamerleden Mr. M.H.H. Baay-Timmerman (50PLUS)
Commissie commissie voor Infrastructuur, Waterstaat en Omgeving (IWO)
Soort activiteit Plenaire vergadering
Categorie brief/nota
Onderwerpen Invoeringswet Omgevingswet
Omgevingswet
Kamerstukken Invoeringswet Omgevingswet (34.986)


Uit de stukken

Handelingen I 2019-2020, nr. 18, item 6, blz. 50-58

Mevrouw Baay-Timmerman (50PLUS):

(…)

Tot slot, voorzitter. Kan de minister de gedane toezeggingen nog voor aanstaande dinsdag in een Kamerbrief zetten, zodat we de juiste precisering van de toezeggingen helder voor ogen hebben? Dat zal de fractie helpen om de komende week haar uiteindelijke afweging over dit wetsvoorstel te kunnen maken.

(…)

Minister Van Veldhoven-van der Meer:

(…)

Ik heb inderdaad een heel aantal toezeggingen gedaan. Als je zo'n debat met elkaar voert en je ziet dat er punten opkomen waarbij een partij, welke partij dat dan ook is, een belang raakt dat we nog beter kunnen dienen door daar een toezegging op te doen, dan ben ik ook geneigd om dat te doen. Het zijn er een heel aantal geweest. Ik stel voor dat ik komende week die toezeggingen nog eens even opneem in een brief. Dan heeft u ze allemaal, ook in mijn bewoordingen. Dat lijkt me goed voor de helderheid.


Brondocumenten


Historie