33.930 III

Jaarverslag en slotwet Algemene Zaken, Kabinet der Koningin en Commissie van Toezicht betreffende de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2013



Het jaarverslag (TK nr. 1) bevat het verzoek tot déchargeverlening over het in 2013 gevoerde financiële beheer met betrekking tot de uitvoering van de begroting van het ministerie van Algemene Zaken, van het Kabinet der Koningin en van de Commissie van Toezicht betreffende de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. De slotwet (TK nr. 2) bevat de laatste wijziging van de begroting van de uitgaven en ontvangsten over 2013.


Stand van zaken

Het wetsvoorstel (TK 33.930 III, nr. 2) is op 3 juli 2014 zonder stemming aangenomen door de Tweede Kamer. Daarbij is de betreffende bewindspersoon décharge verleend.

De déchargeverlening en de afhandeling van het wetsvoorstel als hamerstuk door de Eerste Kamer vonden plaats op 23 september 2014.


Kerngegevens

ingediend

21 mei 2014

titel

Jaarverslag en slotwet Ministerie van Algemene Zaken, het Kabinet der Koningin en de Commissie van Toezicht betreffende de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten 2013

schriftelijke voorbereiding

ondertekening

inwerkingtreding

Met ingang van de dag na de datum van uitgifte van het Staatsblad waarin de wet wordt geplaatst en werkt terug tot en met 31 december van het onderhavige begrotingsjaar.


Documenten

10